Unde Gasesc Caine De Adoptat

Unde ai putea sa gasesti caine de adoptat daca nu aici! Intrerupem greva pentru un anunt despre cativa caini care trebuie sa fie gasiti si adoptati. Stapana lor nu vrea sa ii dea spre adoptie pentru ca sunt caini mici, haiosi si curati dar  trebuie sa ii dea din motive personale. Daca le gasim stapani, toata lumea va fi fericita si aici ma refer la viitorii lor stapani. Cainii pe care vi-i prezint astazi au 3 luni, sunt perfecti pentru curte dar, avand talie medie, se vor bucura si daca sunt crescuti intr-un apartament comunist sau nu. Nu costa nimic dar pentru sufletele voastre vor valora milioane. Si nu sunt nici caini pretentiosi.
Ea este Dalma, un caine mic, perfect pentru a fi adoptat.

Dar sa facem cunostinta si cu Pinky. E putin speriat nu de gandul ca va fi adoptat, ci pentru ca ea sau el (nu-stim sexul) crede ca aparatul foto nu-i face bine, fiind abia intors din curte unde s-a jucat.

Un pazitor al casei mai potrivit decat Windy nu poate exista. Dupa labele pe care le afiseaza, pare fructul iubirii intre niste caini de rasa. Dar despre acest subiect veti discuta chiar voi cu el daca il adoptati. Pare un caine destoinic si numai bun de adoptat.

Daca esti interesat de unul dintre aceste exemplare de catei oferiti spre adoptie, lasa, te rog, un comentariu sau scrie-mi pe cambesteanu@yahoo.com.
Vezi si cum se comporta un caine sterilizat !
Trimite acest blog unui prieten. Altfel 3 catei iti vor canta sub geam!
Am ajutat si 5 ciobanesti carpatini sa-si gaseasca stapani !

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze