Mihai Razvan Ungureanu A Facut Praf Antena

Aud ca Mihai Razvan Ungureanu a facut praf Antena 3 si ca si-a batut joc de Mihai Gadea. Am citit eu in Fowles ca nu poti lovi pe cineva care e deja praf. Gestul lui Mihai Razvan Ungureanu de a face praf Antena si pe Mihai Gadea fara sa faca nimic este josnic. A-i atrage atentia unui om ca nu vorbeste corect romaneste cand el nu poate mai mult este nesimtire. E ca si cum i-ai spune unui barbat in toata firea sa isi dea zapada in timp ce el sta la carciuma si bea, asteptand armata sa il scoata din nameti. Nu poti cere gandire logica sau corectitudine gramaticala de la cineva care nu are logica. Este ilogic pentru ca sistemul de raportare a comunicarii difera. In privinta lui "salutar", Mihai Razvan Ungureanu a fost un nesimtit, iar Gadea trebuia sa fie mai destept. Nu e. Cand invatam pentru facultate erau cateva chestii pe care le visam noaptea : salutar nu are legatura cu a saluta, fortuit nu are legatura cu fortat, panaceul nu poate fi universal pentru ca e pleonasm etc. Ne manca Hristea pe paine daca faceam aceste greseli.
Cert e ca Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Gadea nu au facut armata impreuna.


De la Mircea Geoana pe care l-am iertat de mult pentru al lui "care" in loc de "pe care" banuind ca e deformatie profesionala din limba engleza pana la salutar, fortuit e un pas mic pentru om dar un pas mare pentru politicieni. Asteptam autostrazile pe care sa le faca, eventual, Gadea care n-a iesit deloc sifonat din discutia cu Ungureanu de aseara, ba chiar, a iesit cu fruntea sus, invingator. In mintea lui.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel Gadea iti sparge teava la baie cand nu esti acasa!
Vezi cand va fi Romania o tara civilizata!

Comentarii

  1. E şi asta o perspectivă... Promit s-o analizez mai în detaliu...

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a pishat pe el ungureanu. gadea a fost 20 clase sub el. de mult n-am mai vazut o asemenea emisiune cu un om politic atat de relaxat si stapan pe situatie. meritam un astfel de prim ministru dupa ce am trait cu boc premier

    RăspundețiȘtergere
  3. Impresia de inceput este ca avem de-a face cu un barbat stapan pe situatie,inteligent,usor caustic la momentul potrivit hotarat in ceace isi propune dar destul de naiv fata de posibilitatile sale de a-si realiza obiectivele guvernamentale.

    RăspundețiȘtergere
  4. cati bani ai primit de la PD-L ca sa scrii asa ceva ? :)
    degeaba l-a facut Ungureanu praf pe Gadea,daca totul s-a rezumat la discutii si..atat,fapte insa,Dumnezeu cu mila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, cred ca nu ai vazut emisiunea. In emisiunea lui Gadea, Ungureanu a pregatit tara pentru inundatii, a rezolvat problema arieratelor si a spatiului Schengen. Ce voiai sa faca intr-o emisiune? In privinta banilor de la PDL, e adevarat, sunt deja in topul Forbes. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze