Cand Va Ajunge Romania O Tara Civilizata

Cand va ajunge Romania o tara civilizata este intrebarea pe care ne-o punem cu totii de ceva vreme. De 22 de ani. Altii se intreaba cand va ajunge Romania tara civilizata de cand am intrat in UE sau de cand au misunat pe afara. Si au vazut. De cand cresc un catel fost maidanez, actualmente Oscar, si sunt atent sa nu manance mizerii ale civilizatiei de pe jos, mi-am dat seama ca Romania este o tara murdara, murdarita de unii dintre noi si departe de a fi civilizata, e clar.
Citeste mai intai cum sa ne vindem tara
Romania va fi o tara civilizata in momentul in care oamenii nu vor mai arunca hartiile si gunoaiele decat la cosurile special amenajate.
Romania va fi o tara civilizata cand oamenii nu isi vor mai deranja semenii, gandindu-se inainte ca nici ei nu suporta sa fie deranjati.
Romania va fi o tara civilizata cand autobuzele vor veni din 4 in 4 minute, asa cum se intampla la Londra de exemplu. Vezi mai multe despre Londra si preturile de la Londra AICI
Faza cu autobuzele care vin din 4 in 4 minute nu e abureala. Arata ca se poate ca autoritatile sa nu iti manance timpul tau in care tu castigi bani pentru a le sustine pe ele. Mi se pare decenta maxima sa nu imi mananci timpul daca vrei bani.
Romania va fi o tara civilizata cand la Fisc nu te mai duci. Platesti on-line. Acum 4 oameni te plimba la 5 ghisee.
Romania va fi o tara civilizata cand in loc sa ne uitam la televiziunile de stiri si sa injuram guvernul si presedintele, vom planta 30 de rosii, vom creste 30 de gaini, vom tunde 30 de copaci ca tot vine primavara, iar daca stam la bloc, vom arunca si noi gunoiul unde trebuie si nu pe geam, vom strange rahatul cainelui, chistoacele le vom arunca si pe ele la gunoi si nu pe strada.
Romania va fi o tara civilizata cand guvernul nu va mai cheltui bani cu societatile nerentabile ale statului.
Romania va fi o tara civilizata cand o sa fiu eu popa. 
Eu nu voi fi niciodata popa deoarece nu cred in Dumnezeul pe care ni-l prezinta unii de vreo doua mii de ani prin biserici goale sau inchise in timp ce exista oameni care mor de frig pe strazi.

Sursa foto : http://ellun.es
Citeste si despre cum vad strainii Romania
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!
Va urma....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze