De Unde Adopt Un Caine Maidanez

Poti sa iei in adoptie un caine maidanez de oriunde pentru ca ei sunt peste tot. Din neglijenta noastra. Haideti sa vedem cum trebuie sa ne comportam cu un maidanez inainte sa-l adoptam. Unii dintre cainii maidanezi sunt agresivi pentru ca nu-i apara nimeni. E valabil si la oameni. Oamenii singuri, a se intelege "oamenii care nu au un stapan pe care sa-l stapaneasca" pot deveni agresivi sau frustrati. Pentru a adopta un caine maidanez trebuie sa stiti ca : va fi recalcintrant initial. Pana cand ii veti da mancare. Pana cand il veti apara de pericole(de ex. alti caini). Pana cand va dormi langa voi. Pana cand nu va trebui sa se ascunda. Pana cand se va simti safe langa voi. Cu timpul va inceta sa fie agresiv.
Acesta e Bobitza. L-am luat de pe strada dupa ce niste copii mi l-au pasat. Oscar mi dog n-a avut nimic impotriva.


Acesta e Bobitza acum dupa ce l-a adoptat Ioana. E bine pentru ca are o familie.


Cainii de pe strada nu ataca decat atunci cand simt frica. Poti sa ti-o reprimi. Chiar si asa, daca ea exista, ei ataca pentru ca e si in ei si-i enerveaza asta. Cu un caine trebuie sa vorbesti. Tonul trebuie sa fie jos si jucaus.

Avem asadar trei catzei de dat spre adoptie.  Daca aveti unde sa-i tineti si sa-i cresteti sunati la 0721171815. (Mihaela)
Ea e mama tuturor. Are pana in 7 ani si e blanda.

Acest individ seamana cu Oscar dar nu e. Pentru ca e fata si Oscar mi dog baga mana in foc pentru cumintenia ei. Are 4 ani.

El este Regele. Apara teritoriul.

Pt detalii, va rog sa sunati la tel 0721171815. Va multumesc!

Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze