De Ce Sa Iei Un Caine Maidanez Acasa

Sa iei un caine maidanez la tine acasa inseamna ca il adopti. Acel caine maidanez va deveni parte din familia ta. De ce sa iei un caine maidanez acasa? Sunt multe motive pentru care merita sa iei un caine maidanez acasa :
1. E trecut prin multe si apreciaza siguranta pe care i-o oferi, prin urmare iti va fi credincios toata viata lui. Scurta de altfel.
2. Pentru ca nu va mai trebui sa-si caute mancare zilnic, te va iubi enorm.
3. Nu va face galagie daca stii sa arunci cu un papuc dupa el, prima data cand face asta.
4. Cainii maidanezi nu-si fac nevoile acolo unde dorm decat in situatii extreme(l-ai lasat 3 zile singur in casa) sau cand vrea sa te avertizeze ca ceva nu e in regula in casa.
5. Te asteapta cineva acasa.
6. Te asteapta cineva bucuros acasa cand el a fugit repede pe geam, iar nevasta-ta e putin frustrata.
7. Ii poti pune cip sa vezi ce face nevasta-ta.
8. Iti face programul. Daca esti dezordonat din fire, dupa ce l-ai adoptat, va trebui sa il scoti de 3 ori pe zi la plimbare, sa-i incalzesti mancare, sa-l speli etc...
9. Cand un caine maidanez se lipeste de tine, dormi cu clabuci.
10. Iti aduce ziarul si iti aduce aminte ca din cand in cand ar trebui sa calci pe la doctor deoarece, de cand il ai, te duci mai des la doctorul veterinar(tuns, deparazitat etc) decat te duci la doctorul de familie, ceea ce te pune pe ganduri.
Vezi si de unde poti sa adopti un caine maidanez!
11. Cand nu mai ai ce vorbi cu nevasta, vorbesti fie cu cainele, fie despre caine, trecand astfel mult mai usor peste momentele penibile de tacere dintr-un cuplu.
12. Un caine maidanez poate fi dresat. Avantajul este ca dupa ce te dreseaza el, vei fi mai fericit, noua, masculilor placandu-ne sa fim dresati.
13. Reduci consumul de bere si tigari. Intretinerea unui caine costa in medie 60 de lei pe luna(includem cei 5 lei pe care ii platesti la asociatia de proprietari pentru ca ai un caine care consuma apa).
14. Iti faci prieteni noi : in general sunt babutze care vorbesc mult dar te obisnuiesti cu asta.
15. Adoptand un caine maidanez, ai oprit oamenii sa devina animale de prada. Un experiment facut prin anii 60, in care un grup a fost impartit in gardieni si puscariasi, a esuat dupa ce "gardienii" au ajuns sa-si ia rolul prea in serios, iar "puscariasii" au ajuns sa renunte la recompensa doar, doar se va termina experimentul.
Ideal, ar fi ca politicienii sa nu legitimeze populatia sa devina "gardian" impotriva animalelor si sa rezolvam problema cainilor maidanezi rational.


16. Grija pentru un caine te pregateste din toate punctele de vedere pentru sfarsitul tineretii tale! Daca nu intelegi, intreaba-ti nevasta.

Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!
Si, hai https://www.facebook.com/cambesteanu.luca

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze