Cum sa cuceresti un barbat pe email, mess sau Facebook

"...femeia urmează cursul firesc al vieții, se atașează, se implică, iubește, dă naștere, și tot așa." avea sa scrie Elena  , intr-una dintre cele mai interesante postari pe care el le-a citit vreodata. 
Si atunci s-a petrecut revelatia : sunt un obiect, isi spuse domnul Ion Mistret, portar al echipei de fotbal din Becicherecu Mic si viceprimar al comunei, un obiect asemanator lui Mr. Big  pentru ca noi, barbatii nu putem fi altfel. Amintirea textului scris de Elena a fost provocata, spontan, de o carte pe care d-l Mistret o citea acum. Era pe inserat. Cartea se numea Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, messenger sau Facebook. Intimitatea pe care incercase sa o construiasca alaturi de femeia care, probabil, il iubea si care gatea ceva, pe jumatate goala, nu era suficient de profunda incat sa ii permita sa ragaie sonor. El nu avea insa sa mai ragaie vreodata. Nu avea sa mai vorbeasca, caz unic pentru medici, dupa ce va fi citit asta.  : "Mi-a luat câteva luni până să realizez – până să recunosc și să accept, de fapt – că de vină e singurătatea… care mă ucide lent." (Cum sa cuceresti...)
Vezi si cum cuceresti o femeie cu ajutor de la o florarie online Bucuresti!
Un aparent banal fragment dintr-un email, trimis de o femeie, din greseala, nu unei bune prietene cum ar fi dorit, ci unui barbat necunoscut. Un punct de pornire pentru o analiza, paradoxal, recomandata barbatilor, desi cartea le este teoretic interzisa, a mintii unei femei. Cam asa se desfasoara "actiunea" cartii....
El n-ar fi stiut niciodata ca momentul acesta unic in care poate sta linistit, band o bere, uitandu-se la meci, stiindu-se iubit, asteptand celalalt moment, fabulos, in care ea va fi zambit, multumita, dupa o partida de sex, acel moment a fost planificat cu mult timp inainte pe baza unor principii. Cu mult timp inainte de a se naste el. Si, mai grav, cu mult timp inainte de a se naste ea. Ea care nu stie aceste principii dar le aplica. El, care de acum le stie pentru ca le-a gasit in carte dar e neputincios in fata lor.
Cum cucereste o femeie un barbat pe internet? Aplica aceste principii : al reciprocitatii(dai, primesti), al raritatii(pleci, nu mai pupi), al contrastului(mai sunt si altii), al excitatiei(nu stii ce pierzi), al confuziei(ai gresit cu ceva?), al completarii(putem repara impreuna). 
Pentru ca vorbim despre o carte din care d-l Ion Mistret avea sa afle ca ea, femeia de langa el, a aplicat aceste principii clare prin care l-a inchis intr-o cusca din care nu poate evada decat dupa ce isi indeplineste fisa de post : atentie fata de femeie, grija fata de siguranta ei, copiii pe care ea ii vrea, atentie si grija fata de copii si fata de ea.
Aici d-l Mistret lasa liber un partz straveziu care se topi in amurgul pustiitor de toamna, alungand frunzele cazatoare ce topeau razele soarelui muribund, disparand dupa dealurile alta data verzi si frumoase ca o dimineata de Mai.
Cum a ajuns, insa, domnul in cauza in aceasta situatie?
Exact ca in carte, unde suntem invitati sa ne uitam peste umar la ce gandeste si scrie Eva, ne permitem sa aruncam un ochi in textul cartii Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, messenger sau Facebook :   femeile sunt programate sa aplice cateva reguli simple, barbatii sunt programati sa le respecte.




"Odată angrenaţi într-o nouă relaţie, este posibil ca toate problemele să pară că s-au rezolvat de la sine. Dar ştii de ce se va întâmpla asta? Pentru că, de această dată, fiecare dintre noi va încerca cu disperare să nu mai repete greşelile ce au dus la destrămarea cuplului nostru.
Partea tristă este că ne vom strădui atât de tare, încât este foarte posibil să ratăm din nou, de această dată, în sens opus. " (Cum sa ....)
Atunci,s-a hotarat ca cel mai bine e sa o #$%#%$^ pana uita toate parolele de pe toate retelele de socializare si tot ce a citit in cartea asta.
P.S. : Inainte sa te intalnesti cu un tip de pe net, intreaba-l daca a citit-o. Daca nu te intreaba, tipule, inseamna ca poti sa stai linistit. Vrea doar o aventura.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!
Daca esti femeie si n-ai inteles nimic din postarea asta, bate-ti joc de ea pe Facebook. Daca esti barbat si n-ai inteles nimic, citeste cartea. Nu-ti bate sotia!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze