Nu

NU ma deranjeaza ca presedintele Traian Basescu a fost suspendat si, probabil, va fi demis. NU ma deranjeaza ca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului au fost schimbati. NU ma deranjeaza ca Monitorul Oficial a trecut in subordinea directa a premierului. NU ma deranjeaza ca Institutul Cultural Roman a trecut de la presedintie la parlament. NU ma deranjeaza ca platesc din banii mei un presedinte interimar, ne-ales de popor. NU ma deranjeaza ca prin noua putere, Dan Voiculescu scapa de un dosar penal. NU ma deranjeaza ca in sedintele de guvern, 75% din timpul pe care il platim noi este alocat atacurilor politice. NU ma deranjeaza ca USL a schimbat legea referendumului. NU ma deranjeaza ca Victor Ponta a plagiat. NU ma deranjeaza nici ca noul presedinte, Crin Antonescu, NU a trecut pe la serviciu in general. NU ma deranjeaza ca euro creste. Asta inseamna bani in plus la buget. NU ma deranjeaza ca s-au scumpit carburantii. NU ma deranjeaza nici ca asta o sa insemne o scumpire a tuturor produselor de baza.
Pot sa platesc. Ma deranjeaza modul in care s-a facut aceasta manevra. Ma deranjeaza ca s-a facut prin minciuna, iar o majoritate parlamentara nelegitima a suspendat un presedinte ales legitim. Ma deranjeaza ca eu platesc pentru o ilegalitate validata de Curtea Constitutionala. Putea sa fie validata si de Dumnezeu dar, atunci, putea sa plateasca El factura.
Asta inseamna ca NU vreau sa va mai vad, draga Ion Iliescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Catalin Voicu, Radu Berceanu, Norica Nicolai, Traian Basescu, Elena Basescu, Victor Ciutacu, Mircea Badea, Adriean Videanu, Sova, Radu Mazare, Ecaterina Andronescu, Calin Popescu Tariceanu etc.

Poti cumpara acest tricou de AICI!

Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze