Reguli Pentru Un Cuplu Stabil Si Fericit

Citeste si cum ne pacalesc bancile si de ce ne minte BNR!
Se stie ca pentru a forma un cuplu stabil si fericit e nevoie de timp si de reguli...Din experienta noastra matusalemica zic, (am citat din Ion Mistret care stie cum e noua aplicatie pentru crestini pe Iphone ca sa vorbeasca cu D-zeu) trebuie urmate 3 reguli : incepem cu regulile pe care trebuie sa le aplice ele :
1. Cand te neglijeaza 3 zile la rand, trebuie sa  iesi 3 nopti la rand in oras cu prietenele. El nu stie cu cine iesi si nici unde pleci dimineata mai devreme decat de obicei, desi teoretic te duci la munca. Daca nu te intreaba nimic, inseamna ca nu te mai iubeste. Trebuie sa aplici solutia 3(vezi mai jos).
2. Pune-i sosetele murdare pe care le lasa aruncate prin casa, langa perna seara, dupa ce adoarme. Daca e barbat adevarat, te va bate dar, de-acum,  isi va duce sosetele la cos. Daca le miroase, e gay. Lucky YOU! Ai o prietena noua!
3. Daca, indiferent ce ai face, el nu iti acorda atentie, e momentul sa aplici solutia radicala : gateste-i felul lui de mancare preferat. Pune-i un pahar cu vin rosu dupa masa si bea si tu o gura. Nu-l lasa sa adoarma pana nu ii oferi o satisfactie orala care nu inseamna neaparat sa vorbesti mult. Ulterior il lasi sa isi satisfaca impreuna cu tine toate fanteziile pentru adulti din mintea lui de barbat pervers ca toti barbatii. La fel de bine, iti poti gasi si un amant ca el oricum e papagal : miroase sosete si sta pe net.
Si acum trei sfaturi pentru el :
1. Cand nu mai gateste, nu mai spala rufe si nu baga aspiratorul, trebuie sa lipsesti o noapte de acasa. Dimineata, cand te intorci, cu flori in mana, ea te va acuza ca ai fost la femei, ca esti porc etc. Dupa care dormi. Daca nu te ucide in somn, cand te vei trezi, vei descoperi ca a facut mancare, a spalat rufe, a facut piata si iti ofera si trupul ei.
2. Un barbat trebuie sa stie ce vrea o femeie inainte ca ea sa stie, de fapt,  ce vrea. Cum ele, in general, nu stiu ce vor, se multumesc cu aproape orice. Deci e relativ usor sa o castigi. Atentie! Daca vezi un ac langa cutia cu prezervative, e timpul sa te uschesti sa iei altele.
3. Important e sa nu uiti de ce ai lipsit de acasa la punctul 1. Barbatul care a uitat asta este un barbat pierdut.
Spre exemplu, eu si Kim Kardashian nu avem nicio problema de cuplu!

Mda. Pentru ca eu nu prea trec niciodata pe la ea, ea gateste, spala rufe si se pregateste sa-mi ofere placeri maxime! Prin urmare ...relatia perfecta e aia din capul tau!
Aceasta postare ii este dedicata lui Catalin Baluna, mogul mic, proprietar al retelei de radio SUN!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie asteptandu-l pe Chuck Norris! Tu nu stii de ce il astepti dar el stie!
Citeste si cum iti dai seama ca te inseala!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze