Postări

Se afișează postări din septembrie, 2009

Romanii erau blanzi!!!

Imagine
Aici, intr-o micuta carciuma clandestina din Busteni dar situata la strada, langa motelul New Mioritza, stateau cei trei care au vrut sa ma bata si beau. Pe unul l-am pocnit dupa ce mi-a umflat nasul. Ceilalti au fugit...evident dupa mine. In rest, un week-end reusit la Busteni, unde stai o ora la telecabina, un strain iti vinde produse romanesti si spune ca esti la Bustani, adica BUSTANI, peste tot e populat cu maimutze, nu cu ursi, adica maimutze care vorbesc tare, fac poze zgomotoase de grup si se scarpina pe burta de o tona dar sus de tot pe platou e frumos - 100 RON camera pe noapte. Nu te grabi sa cobori, trenul oricum are intarziere o ora - acceleratul de la Satu Mare. Daca esti cu masina, e acelasi lucru, esti tu intarziat....Sa stea sfinxul in nas, nu alta....

Am castigat la loto!!!

Imagine
Saptamana trecuta au iesit urmatoarele numere la 6 din 49 - 6, 41, 43, 24, 13, 17. Ieri, adica pe data de 24 septembrie, au iesit numerele - 6, 41, 43, 16, 22, 48, in fine. Pentru ca eu am stiut ca vor iesi de doua ori la rand macar 3 aceleasi numere, am vrut sa scriu postul asta si nu sa joc. Uite-asa...va mai dau o sansa! Eu am castigat deja experienta!

DROGURILE SI PROSTITUTIA LEGALE!!!

Imagine
Comisia prezidentiala propune legalizarea consumului de droguri ca sa poate controla mai bine consumatorii. Base a cool! Tot comisia prezidentiala propune dezincriminarea prostitutiei. Base e cool. Asa riscurile sociale si demografice ale celor doua fapte ar fi mai mici. Base e super-cool! Mutuuuuuuu, vino acasa, la Dinamo!!!:))))

Greva in lumea interlopa!!!

Imagine
Numarul jafurilor a crescut in ultima vreme atat de mult incat s-a ajuns la ziua si jaful. Ultima lovitura a fost marcata insa de un incident inedit. Una dintre victime l-a intrebat pe agresorul mascat de ce poarta banderola alba la brat. Suntem in greva japoneza. Ne-am facut norma pe ziua de azi dar logistica nu ne permite sa muncim in avans, adica si pentru zilele urmatoare. Suntem nemultumiti de sub-finantarea sistemului mafiot si cerem ca masinile de valori sa transporte bani mai multi, lingouri uriase si cecuri in alb. Daca solicitarile nu ne vor fi rezolvate, vom da un jaf o data pe luna!!!

Intalnirea de 10 ani, pace!!!

Imagine
Prin metode cunoscute de orice ocultist ori magician care se respecta, tanarul Cambe ajunse in fata lui Dumnezeu pe covorul rosu, adica inainte sa dea coltul. - Pot, Doamne, spuse tanarul Cambe, sa mai fac o data liceul? - Fiul meu, spuse Domnul blajin, dat fiind ca totzi suntem copiii lui, asa ceva nu pot face nici chiar eu! Trist, tanarul Cambe merse undeva in apropiere, la o terasa peste drum de cea unde i-a luat interviu lui Michael Jackson post-mortem si rase 2 beri rapid. Invigorat, mai incerca o data. - Pos, Daamne, shtii, sa ma fac o data lisheul, inca o data? - Fiul meu, spune Domnul blajin, dat fiind ca totzi suntem copiii lui, asa ceva nu pot face nici chiar eu! Trist dar in acelasi timp cu un strop de speranta in suflet, tanarul Cambe se duse la aceeasi terasa si bau 2 sute de vodka si 2 beri, pretz de o ora si jumatate si 30 RON. Se ridica si mai incerca o data. - Po, uuugh, kea sa mirrrrg , uuuuuh, la lceu cand acum ca sa fac liceul? - Bine, fiule, pentru ca te vad

Dumnezeu e un motor de cautare!!!

Imagine
As vrea sa fiu un motor de cautare! Sa-mi scrii pe piele - SEX - BANI - IUBIRE - CE INSEAMNA CAND VISEZI UN MOTAN NEGRU - SECRETUL MANCARII GRECESTI - CUM SA-TI IUBESTI FEMEIA BINE - DE CE E NEVASTA-MEA NERVOASA - LEACURI NATURISTE PENTRU CANCER - si sa imi scrii pe piele ce vrei sa afli, ca si cum ai tasta la o masina de scris veche, iar eu sa simt pe pielea mea, normal, toate butoanele si sa te lovesc in cap cu un ciocan si sa-ti spun - RASPUNSUL NU E AICI - cauta - UNDE E RASPUNSUL? - tot pe pielea mea. Si tu ai mai scrie o data si inca o data si va trebui sa tastezi si o chestie ca sa ma conving eu ca nu esti spam si abia atunci ti-as raspunde! NU AI TASTAT CORECT! Iar mesajul ar fi - CE MISTO SALON DE MASAJ SI-A ALES DUMNEZEU!

De ce e bine sa nu te duci la mare!

Imagine
Toamna e trista la mare. Din septembrie, dat fiind faptul ca nu te mai bate soarele in cap, femeile sunt imbracate, e frig si prin urmare nu prea ai chef sa bei, femeile sunt imbracate, cerul e plin de nori, femeile sunt imbracate, apa e atat de rece ca ti-e teama sa te atinga sa nu vorbesti foarte subtire, femeile sunt imbracate, hotelurile sunt goale, femeile sunt imbracate, bani nu mai ai ca oricum ai fost deja in concediu, femeile sunt imbracate, bate vantul prea usor ca sa dezgoleasca femeile care sunt imbracate. Deci marea e trista toamna in Romania!

POZITIA 4,27!!!

Imagine
Banca Nationala a stabilit o cotatie de 4,27 lei pentru un euro. Asta inseamna ca e cerere mare de moneda comuna, adica investitorii vin in valuri. Adica economia se misca. Doamne, ce usurare! Abia astept sa duduie economia, unii sa nu-si mai plateasca ratele, altii sa moara de foame! Abia astept sa fac sex cu mine insumi in pozitia 4,90, sa merg la banca nud, cu teancurile de euro intre sex si burta umpluta de bere, sa manjesc cu rahat Cotroceniul si Parlamentul pentru ca economia merge. Nu stiu cand voi face dragoste cu bancile in pozitia 4,90 dar abia astept sa duduie...

GREVA GENERALA!!!

Ma duc de mult la clinici private cand am chef sa ma caut de rinichi, gat, ochi, cur. Copiii mei vor invata oricum la scoli private! Taxele oricum le voi plati pe net! Cu politia n-am treaba pentru ca n-am masina, carnetul mi l-a mancat cainele, n-o sa traiesc pana sa imi schimb buletinul si daca prind un hot in casa il omor! La tribunal nu ma duc pentru ca daca am ceva de impartit cu cineva, las de la mine sau ii dau in cap! Deci cine face greva? Statul poate trai fara bugetari? Ma duc sa ma culc, mai da-va-n kkt de sindicate...

E urat la mare toamna, pana la urma!!!

Imagine

O ZI OBISNUITA LA MARE IN SEPTEMBRIE!

Imagine
Surpriza de proportie au fost lebedele de la Neptun! Lebedele erau hranite de o fata de etnie roma. Ce sa inteleg? Ca romii au bani multi si nu mai au nevoie de lebede sau ca le ingrasa? Apoi a fost the summer sensation 2009 care mi-a confirmat ca vara asta a fost zu(desi la 4 terase din 6 se auzea Infopro. La celalte 2 era top 30 air-play-profm!!! Nu a trecut mult timp si l-am cunoscut si pe viitorul presedinte al Romaniei pe care parintii il adusesera sa se obisnuiasca deja cu aerul sarat al marii! La final, zeul marii avea tzatze, m-a salutat si am plecat pentru ca era septembrie, batea vantul si mirosea a rechizite ca la fiecare prima zi de scoala! Servirea la hotel ireprosabila! Va recomand rumservis-fa!, adica tu, ca baiat care stii foarte clar ce urmaresti, te duci dimineata repede jos la bar si ceri doua cafele, promitand solemn ca duci cestile goale inapoi! Ea va fi impresionata si asa toata lumea este multumita de serviciul 100% romanesc - RUMSERVIS-FA!

MUT LA MARE!!!

Imagine
Dragii mei, am plecat la mare. Doua zile voi fi un animal, adica nu voi vorbi, nu va ganditi la altceva. Fac pauza vocala. Daca doriti sa imi comunicati ceva, in conditiile in care nu am la mine nici laptop, nici telefon, puteti face urmatoarea miscare. Beti 50 de vodka si stingeti cu o jumatate de bere. Repetati miscarea de 6 ori ca sa se faca in total 300 de grame de vodka si 3 beri. Apoi ganditi-va intens la mine si s-ar putea sa comunicam prin puterea gandului. Chiar daca nu merge, vom fi multumiti. Voi ca v-ati simtit bine, eu, ca n-am fost deranjat!

SFARSITUL LUMII VIRTUALE!

Imagine
Update martie 2012 : Vezi cand se inchide Facebook ! Pe Facebook nu mai era nimeni. Disparusera cu totii intr-o clipa ca stersi de o mana uriasa. Lista de Messenger era goala, nu mai era nimeni nici acolo. Si era o liniste sa o tai cu cutitul. Auzeam linistea cum balteste. Oare se ascunsesera totzi intr-o lume virtuala paralela, iar eu ramasesem singur aici pentru ca nu ma anuntase nimeni ca plecam? Atunci i-am dat un BUZZ lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu mi-a dat si el BUZZ. - Hai sa bagam un Conquiztador, zic. - Hai sa bagam un Conquiztador, imi raspunde Dumnezeu. Am bagat vreo 2 jocuri de Conquiztador, ne-am plictisit si ne-am dus sa ne culcam ca era deja tarziu. Cuncluzia 1 : Dumnezeul tau de internet ca nu ma lasi sa termin de tencuit balconul! Concluzia 2 : Dumnezeu eram eu!

Sa nu uitam de cei mai morti ca noi!!!

Ne apropiem cu pasi repezi de inmormantarea lui Michael Jackson! As vrea sa stii ca n-am vrut cand eram mic sa te confund tot timpul cu Tehnotronic. Multumesc, stiu ca intelegi! Will the funeral be today? Like some in LA say, in order to avoid crowd???

IN CAPUL PRESEDINTILOR!!!

Imagine
Este marinar. Deci vede rechini peste tot si atunci prefera sa atace ca sa se apere. Nu are tata, asa ca nu re-cunoaste nicio autoritate, nici macar pe Dumnezeu(care e de fapt proiectia in absolut a tatzilor nostri). Teoretic se comporta ca un copil singur la parinti dar de fapt sufera de complexul primului nascut care simte tot timpul nevoia sa I se acorde atentie, ca sa nu piarda in fata fratelui sau, deci vrea sa fie tot timpul in centru( “baile de multime” nu sunt doar electorale, ca s-ar putea nici sa nu candideze, ha?). "Am fost un copil mai razgaiat, mai neascultator, dar un copil care nu a iesit din limitele normalului. La fel sunt si copiii din ziua de azi, pe care repede ii etichetam ca sunt obraznici", a spus Traian Basescu. Nu iubeste pe nimeni pentru ca, fiind ceva timp singur la parinti, nu are cum( pentru ca s-a bucurat de toata atentia si e firesc - in aceasta situatie niciun copil nu simte nevoia sa intoarca sentimentul) si fiind de asemenea mult timp sin